we stand with ukraine

we stand with ukraine

OM OSS

Vi har siste året tilspisset oss ytterligere på spesialvirke, samt utvidet sortimentet vårt i flere retninger.
Pr i dag foredler vi eik, cedar, ask, bøk, malmfuru, kjerneved furu, jarrah, sapelli, mahogany, Oregon pine. Andre tresorter leveres
også etter ønske. Innenfor nevnte tresorter leverer vi gulv, innvendige- og utvendige paneler, spiler, terrassegulv, listverk, benkeplater, trappetrinn og trappekomponenter, mm. Oppdragsgiver har ofte bidratt til profilen på disse produktene og er ofte med på prosessen.

Etterspørselen for gjenbrukt virke har økt markant fra år til år, og produktene finner stadig vei til nye bruksområder både i offentlige- og private prosjekter.

Westwood AS leverer for det meste til storkunder og offentlige prosjekter – direkte til byggeplass el. prosjekt. Typisk av det som vi leverer er interiør og eksteriør (panel og spiler) av eik, cedar, ask, kjerneved furu, Royalimpregnert furu, gran etc. Våre Royalimpregnerte produkter kan produseres etter ønsket beskrivelse.Dette produserer vi etter arkitekts og oppdragsgivers ønske om profil, -helst med lokalt råstoff. Virket leveres ofte brannimpregnert/-lakkert, eller med ønsket overflatebehandling.

Oppfølging ute er normalt ukentlig på leverte prosjekter, eller etter avtale.