we stand with ukraine

we stand with ukraine

brannimpregnering

Westwood AS produserer vi brann­impregnert tre­virke som kledning, paneler, lekter og spiler etter ønske og behov. 

Vi benytter Burnblock Brann­impregnering i vår produksjon og det tilfreds­stiller høyeste klassifisering B-S1 d0 for brenn­bart materiale i henhold til ISO‐standarden EN 13501-1. Burnblocks tydelige miljøprofil der produktet er 100% naturlig og 100% nedbrytbart, skaper store og trygge muligheter for alle fremtidige bygge­prosjekter. Burnblock er helt fri for giftige og miljø­fiendtlige substanser som listes på EUS REACH‐listen noe som igjen plasserer Burnblock helt i toppen og er et svært godt miljø- og klima­valg både i dag og i fremtiden.

produkter

Kledning – Spiler – Paneler – Lekter

Trevirke som ikke tar fyr

Burnblocks brannbeskyttelse Burnblock, impregnering for treverk, skaper en helt ny dimensjon av sikkerhet i bygningskonstruksjoner. Med Burnblock kan man bygge store eller små konstruksjoner i et slitesterkt materiale som ikke brenner eller utvikler farlig røyk eller gass. Burnblocks naturlige brannsikre og impregnerte produkter kan brukes både innendørs og utendørs.
Westwood tilbyr brannbeskyttelsesimpregnering av furu, gran og termofuru m.fl. og kan tilby impregnering på forespørsel. Produktet brukes allerede en rekke steder og som eksempel kan du se materialet brukt på Røa Torg i Oslo. Vi synes det er flott å kunne tilby et så godt produkt til det norske markedet. Vi jobber kontinuerlig med utvikling for å kunne tilby det beste produktet og flere tresorter i fremtiden. Å bygge i tre har store miljøfordeler sammenlignet med andre byggematerialer. Det er spesielt bra å bygge hus i tre da det binder karbondioksidet i lang tid. Burnblock-produktet består utelukkende av naturlige materialer og er fullverdig biologisk nedbrytbart.
Klassifisering og sikkerhet ved produksjon og dokumentasjon av brannbeskyttelsesimpregnert trevirke er svært komplekst men Westwood setter sin ære i å kunne garantere høyeste klassifisering for brennbare materialer som tre kan motta og at det er et CE-sertifisert produkt og prosess. Dokumentasjon kan tilsendes på forespørsel.

ALLE VÅRE PRODUKTER

Jarrah – Westwood Royal impregnert furu – Western Red cedar  Europeisk eik – Amerikansk eik – Europeisk ask – Amerikansk ask – Europeisk valnøtt – Amerikansk valnøtt – Accoya – Osp – Bøk  – Bjørk – Douglas furu/Oregon pine – Norsk furu – Malm furu – Gran

NOE DU SAVNER?

Vi har mulighet til å skaffe andre sorter på bestilling. Ta kontakt, vi hjelper gjerne til med en løsning!